2020. december 05. szombat,
Pályaorientáció és pályatanácsadás

 
 
Security Image

  Biztonsági kód: 
  

Leiratkozás


Bannerhely száma: 206
Méret: 120 x 240 pixel

 
Újabb 21 név a Balaton Soundon
(2013-04-15 15:37:00)

Újabb huszonegy fellépõt sorakoztattak fel a Balaton Sound szervezõi, köztük – az eddigi kínálathoz hasonlóan - nagyszínpadok legnagyobb DJ-i és egyedi hangzású, kísérletezõ producerek egyaránt feltûnnek a névsorban.

Jön a világ egyik legkeresettebb DJ-producere Avicii, itt lesz a piszkos szájú hip-hop és R&B guru, CeeLo Green, az ikonikus holland DJ, Fedde Le Grand és sokan mások. Európa legjobb közepes méretû fesztiválja iránt még az eddiginél is nagyobb az érdeklõdés – állítják a szervezõk – és ezt várhatóan csak fokozni fogják a most közzétett új nevek, akik közül több elõadó elõkelõ helyen szerepel a Sound közönségének kívánságlistáján.

 A Balaton Sound szervezõi szerint az eddig bejelentett nevek mellett az European Festival Awards díja is szerepet játszhat abban, hogy külföldön és itthon mostanáig minden eddiginél többen vásárolták meg a bérletüket a fesztiválra. „A mostani húsz név bejelentése után még nagyobb érdeklõdésre számítunk, ami egyértelmûen azt jelzi, hogy érdemes minél elõbb megváltani a jegyet a fesztiválra azoknak, akik biztos helyet szeretnének majd Zamárdiban. A jegyek idehaza és Európa-szerte a megszokottnál is jóval nagyobb ütemben fogynak, a kedvezményes idõszak pedig április közepéig érvényes” – állítja a két fõszervezõ, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.


Avicii

Szinte minden igazi slágert svédek írnak, de közülük is az egyik legnagyobb slágergyáros és jelenleg a világ egyik legkeresettebb DJ-producere Avicii. Nem véletlenül, Avicii még a havas Lappföldön is tûzforró bulit hozna össze, hát még júliusban a zamárdi strandon. Aki tavaly ott volt a fellépésén a Soundon, az biztosan újra eljön, aki lemaradt, most pótolhatja.

CeeLo Green

Az ötszörös Grammy-díjas teltkarcsú, piszkos szájú hip-hop és R&B guru, CeeLo Green jelenleg az USA egyik legkreatívabb slágergyárosa, nem mellesleg pedig kivételes torkú énekes. Slágerei folyamatos rotációban pörögnek minden magára adó poprádióban, a Fool For You, a Fuck You vagy a Crazy csemege lesz tõle, és megabulit ígér a balatoni nyárban.

Fedde Le Grand

Aki még nem találkozott Fedde Le Grand nevével, az valószínûleg nem hallott még elektronikus zenét. A holland DJ minden díjat besöpört már, legyen szó DJ Mag szavazásról vagy a miami International Dance Music Awards-ról, legutóbb egy Coldplay átirattal, a Paradise remixével bûvölte el a zenerajongókat. De nem csak a díjak és a slágerek miatt ikonikus DJ, hanem azért is, mert mindent tud a partykról és arról, hogyan kell felejthetetlenné tenni egy estét a legmenõbb klubokban.

Solomun

Solomun, a délszláv felmenõkkel rendelkezõ, Németországban élõ house DJ egyszerre tud vicces, kreatív és egyedi slágereket gyártani sorozatban, nem csoda, hogy kapkodnak utána a kiadók és a partyszervezõk. Mindenképpen meg kell nézni, mert ezt a kreativitást és egyedi világot nemcsak a számaiba tudja átvinni, hanem az egyik legjobb turné specialistának is tartják, a Rio Music Conference-en csont nélkül vitte el a 2012 legjobb turnéjának járó díjat, de a brit MixMag is a tavalyi év legjobb DJ-jének választotta.

Loco Dice

Loco Dice-t, a hip-hopból a tech house stílusba dezertált német DJ-t, zenészt és producert nagyon sokan kérték a Sound rajongói közül, így három év után újra Zamárdiban bulizhatunk vele és várhatóan egy improvizatív, kiszámíthatatlanul változatos, de garantáltan minõségi progresszív techno szettel teszi felejthetetlenné a fellépését.

Dimitri Vegas & Like Mike

Minden évben vannak party királyok, akik mindenhol képesek a maximumig fokozni a hangulatot. Ebben a témában az utóbbi két évben a görög származású DJ és producer testvérpár, Dimitri Vegas & Like Mike ül a trónon. Eksztatikus electro house indulóikra simán végigugrálsz pár órát és csak utána veszed észre csodálkozva, hogy nem érzed a vádlid. Kemény estére készülhetünk Zamárdiban is.

Four Tet

Élõ produkcióval érkezik a Balaton-partra Kieran Hebden, az elektronikus zenei élet egyik prominens alakja. A Four Tet a jazz, a hip-hop, a posztrock, a pszichedelikus mûfajok és a kísérleti zenék világában egyaránt járatos brit géniusz legrégebben futó, nemzetközi hírû, a kritikusok által egységesen imádott elektronikus zenei projektje, melynek hihetetlenül izgalmas, összetett és egyedülálló zenei világával csupán a felszínes hallgatás révén nem könnyû azonosulni.

Green Velvet

Curtis Alan Jones, alias Green Velvet utánozhatatlan chicagói elektronikus zenészlegenda, énekes és producer kivételes érzékkel választja ki az extrém és bizarr hangzásokat. Szettjeit mégsem lehet otthagyni, pontosan tudja és érzi, hogy mire fogékony a közönsége. Bár az egykor fékezhetetlen, neonzöld hajú techno punk mára még mindig bizarr, de valamivel letisztultabb és higgadtabb partykat vezényel le, ez inkább hozzáadott a zenéje minõségéhez, mint elvett belõle, a Sound egyik idei csemegéje lehet a fellépése.

Seth Troxler

Amikor az elektronikus zene két alap stílusa, a detroiti house és a berlini techno találkozik, akkor nagy dolgoknak kell történnie. A sokáig Berlinben élõ detroiti DJ, Seth Troxler erre az élõ bizonyíték, aki, hogy még színesebb legyen a kép a brit stílusok hatásait is magába szívja, amióta két évvel ezelõtt Londonba költözött, és õ is hozzájárult ahhoz, hogy a brit fõvárosban újra menõ a techno. És sokak kívánságára két év után újra menõ a Balaton Soundon is.

Nervo

A Nervo két kihívóan megnyerõ szépségû és tehetséges ausztrál DJane, producer formációja. Miriam és Olivia Nervo, a kortárs elektronika két legbefolyásosabb múzsája látványos és mindenkibõl a maximumot kihozó show-val elõször csavarja el a hazai közönség fejét a Soundon.

Magda

Lengyelországban született Magda, a Berlin-Detroit tengelyen komoly nemzetközi karriert befutó elektronikus zenész, producer és kiadótulajdonos, a minimal techno királynõje. Hûvös, drámai hangokból, ridegen lüktetõ basszusfutamokból felépülõ zenéi sötét, monolitikus szépségek, melyek bevallottan a klasszikus detroiti techno hagyományaiból nyerik erejüket.

Hernán Cattáneo

Érkezik Zamárdiba Hernán Cattáneo, az argentin DJ- és producerzseni, kiadótulajdonos, a latino house királya, az elektronika Maradonája. Több mint három évtizede van a pályán, ezalatt õ lett hazája, Argentína nemzetközileg legmagasabban jegyzett elektronikus zenésze: munkáival a mûfajért rajongók százezreit babonázta meg, és több e-zenei nemzedéket inspirált.

Todd Terje

Todd Terje a legelvetemültebb norvég forma, akit valaha keverõpult közelébe engedtek. Vállaltan excentrikusabb anyagokat gyárt, mint bárki az északi szuperalternatív zenei színtéren, de nála szexibb, viccesebb és töményebb diszkót elõállítani szinte lehetetlen. Meglátjuk a nyáron.

DJ Koze

Hamburgi elektronikus zenész, producer, DJ Koze a német klubok világának ismert és közkedvelt figurája, számos sikeres, sokszínû zenei projekt irányítója, aki sok, hozzá hasonlóan befutott pályatársával hasonlóan a hip-hop felõl érkezett az elektronikához.

Scuba

A hosszú ideje Berlinben élõ és alkotó, hihetetlenül termékeny brit elektronikus zenész, DJ és producer, Scuba saját kiadóján keresztül évek óta teríti a színvonalas, sok más e-zenei stílust integráló, organikus techno anyagokat. Eddig három nagylemeze jelent meg, legújabb nagy volumenû munkája a Personality komoly kritikai sikert aratott.

tINI

Szintén a Sound vendége lesz tINI, Németország elsõ számú nõi house és techno elõadója, a fantasztikus képességû DJane, Loco Dice felfedezettje. Neve nemzetközi partikörökben jól ismert, mivel rendszeresen szettel bolygónk leghangosabb buliközpontjaiban.

Gary Beck

Gary Beck keményvonalas, száguldó, mégis innovatív, formabontó, merész kísérleti elemek bevonásától sem elzárkózó techno anyagai révén lett az elmúlt években nemzetközi sztár, aki ma már a világ legnagyobb klubjaiban, partijaiban és fesztiváljain lép a keverõpult mögé. Nem hiányozhat a Soundról sem.

Doctor P

Jön Doctor P is, akinek zenéje kiszámíthatatlan, agresszív, robbanékony és extra variábilis, rajongóinak száma a virtuális közösségi térben a félmilliót is meghaladja.

FuntCase & MC Skydro

FuntCase olyan mutatványokat nyom a keverõpult mögött, mintha minden nanoszekundumban belecsapna egy háromszázezer amperes villám, ami nem csoda, hiszen cuccai a legsúlyosabb dubstep anyagok közé tartoznak. Funtcase MC Skydroval érkezik a Soundra.

Bruno From Ibiza

Igazán üdítõ, a balatoni naplemente fényeihez és hangulatához illõ, autentikus programmal szerez meglepetést egy igazán különleges fellépõ, akinek a neve összefonódott a világ legcsodálatosabb partiszigetével, Ibizáéval és annak legendás bárjával, pontosabban annak zenei kiadványaival, a milliókat megszédítõ Café del Mar-szériával. Õ Bruno From Ibiza.

Baskerville

Idén a Balaton Soundon készül hangfoglalásra Hollandia legmenõbb elektro párosa, Thijs van der Klugt és Bart Possemis, azaz a Baskerville. Gyakran kalandoznak a breakbeat, a techno, a drum'n'bass, a dreampop, sõt még a hiphop és a metál világában, fellépéseiken gyakran egy komplett zenekarral rombolnak, így lesz ez a Balaton Soundon is.

forrás: balatonsound.hu   Nyomtatható változat

   Szólj hozzá

   Cikk továbbküldése

« Vissza az előző oldalra   
„... Õrizz engem ezen a világon!"
A Sziget mínusz egyedik napján az idei évben is magyar sláger ...
Ûrkiképzõ bázis épül a Szigeten
Egy nemzetközi ûrprogram, az Axe Apollo Space Academy (AASA) ke ...
Hallgasd a fesztivált otthonról is!
Nem tudsz jönni idén a Szigetre, de nem szeretnéd elmulasztani ...
Quimby-vendégsereg a Csodaországban
Nem csak Kiss Tibiék zenélnek a nulladik napon, az általuk ter ...
Program
Hír címedátum
Csodaországgá válik a Sziget2013-07-04 09:37:00
A SCOOTER ZÁRTA AZ IGAZI FESZTIVÁLT TOKAJBAN2013-07-04 08:30:00
Emigrálj egy hétre!2013-07-02 10:11:00
CeeLo Green megy, Afrojack jön 2013-05-30 14:45:00
Sound a strandon 2013-05-25 11:14:00
Fesztiválrezsi-csökkentés a Hegyalján2013-05-24 09:52:00
Hangolj Volbeat-tel a Hegyaljára2013-05-23 16:55:00
HEGY' 2013, AHOL A STÍLUSOK TALÁLKOZNAK2013-04-22 09:46:00
Újabb 21 név a Balaton Soundon2013-04-15 15:37:00
Sziget 2013: Egyre színesebb a kínálat 2013-04-15 15:27:00
VOLT: van, lesz! Ráadásul a Lõvérekben! 2013-04-15 15:07:00
Vérbeli rock- és party-paradicsom Hegyalján2013-04-15 11:14:00
Fõszerepben a Robotok 2013-04-11 11:54:00
Sziget 2013: Emigrálj egy hétre! 2013-04-10 12:11:00
Sziget 2013: Mindenbõl a legjobbat 2013-04-08 15:34:00
Világsztárok A-Z-ig a VOLTon 2013-04-05 15:04:00
Hazaiból sem lesz hiány a VOLT-on 2013-04-02 15:03:00
Cirque du Sziget2013-03-21 08:47:00
120% tánczene a Szigeten 2013-03-21 08:45:00
IGAZI FESZTIVÁL IGAZI ARCOKNAK2013-03-12 09:29:00
The Prodigy a Soundon 2013-02-25 09:53:00
A Hurts és Billy Talent is jön a VOLT-ra 2013-02-19 10:00:00
Újabb nevek a Szigeten 2013-01-30 19:57:00
Nyerj saját fesztiválkocsmát a Hegyalján!2013-01-28 13:42:00
Breaking News: Jön a Blur a Szigetre 2013-01-20 09:47:00
Party kétezer méteren2013-01-04 09:14:00
Tolkien Nap - január 5.2013-01-03 11:07:00
Karácsonyi KönyvFieszta és Hungarocomix 2012 2012-12-11 11:32:00
The North Face Reel Rock Filmfesztivál 2012-11-10 16:36:00
Múzeumok Õszi Fesztiválja2012-10-03 08:34:00
DJ Cam és Blockhead az Akváriumban2012-09-25 10:30:00
Neves elõadók az Invento kiállításon2012-09-24 10:29:00
A Csodák Palotája is ott lesz az INVENTO kiállításon2012-09-15 09:25:00
A legkülönfélébb területekrõl érkeznek kiállítók Tatabányára2012-09-15 09:20:00
9. Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál2012-09-13 10:05:00
EZISAZ Fesztivál a hétvégén2012-08-27 11:12:00
Gödör Kemping2012-08-23 09:27:00
Tisza-plázs és augusztusi speciális szegedi kedvezmény2012-08-13 09:01:00
BULIFÚVÓSOK ÉS SZTÁR DJ-K A SZIN-EN2012-08-05 06:53:00
SZIN: KÉT ZÖLD HÉT, EGY ZÖLD DIZÁJNPÁLYÁZAT2012-08-04 10:44:00


Könyvajánló
© Copyright 2020