2024. július 23. kedd,
Pályaorientáció és pályatanácsadás
 

 
 
Security Image

  Biztonsági kód: 
  

Leiratkozás


Bannerhely száma: 206
Méret: 120 x 240 pixel

Generali közlekedésbiztonsági projekt bemutatása
 

Generali a Biztonságért Program

A Generali a Biztonságért Alapítvány Generali a Biztonságért Program néven az élet minden területére kiterjedõ, átfogó, és folyamatosan bõvülõ programot indított. A program célja a figyelemfelkeltés, oktatás, prevenciós munka.

A Generali Biztosító Zrt. azzal a szándékkal hozta létre 1995-ben a Generali a Biztonságért Alapítványt, hogy olyan célok megvalósulását támogassa, amelyek hozzájárulnak egészségünk megõrzéséhez, a balesetek megelõzéséhez, és a közlekedés biztonságának megteremtéséhez. Az Alapítvány küldetése szerteágazó, a társadalmi célok szolgálatának jegyében az élet szinte valamennyi területét érinti, a megelõzéstõl a gondoskodásig.

A Generali a Biztonságért Program keretében az alapítvány a 2008-as õszi idõszakban több akcióval hívta fel a figyelmet a helyes közlekedési morál és a balesetmentes közlekedés fontosságára. 2008. október 1-jével az Alapítvány elindította saját honlapját a www.generali.hu/alapitvany címen, ahol a korábbi években és az aktuálisan futó támogatott projektek leírásától a hasznos tippekig minden, az alapítvánnyal kapcsolatos információ megtalálható. A gyermekeknek és a felnõtteknek külön tartalommal szolgál, segíti és népszerûsíti a prevenciós tevékenységet.

 
fisz google  

Könyvajánló

Warning: Division by zero in /var/www/html/hu.fisz.www/elemek/jobbmenu.inc on line 202

Warning: Division by zero in /var/www/html/hu.fisz.www/elemek/jobbmenu.inc on line 203
Hogyan érettségizzek történelemből?

© Copyright 2024